• +32831029156
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

agrokipos_640x300_1.jpg
Το κατάστημα μας βρίσκεται σε ιδιόκτητο κτίριο 200m2 μόλις 4 χλμ από το κέντρο του Ρεθύμνου στο προάστιο Μυσσίρια. Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλα μας τα προιόντα καθώς και την μεγάλη μας έκθεση Γεωργικών μηχανημάτων δίνοντας έμφαση στα ραβδιστικά μηχανήματα στα αλυσοπρίονα, τα Θαμνοκοπτικά μηχανήματα και τα Σκαπτικά μηχανήματα. Τον ίδιο χώρο θα βρείτε πλήρης γκάμα ανταλλακτικών και εξειδικευμένο συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων.
agrokipos_640x300_2.jpg
Το φυτώριο μας βρίσκεται στην περιοχή μυσσίρια κοντά στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας μας. Παράγουμε επιλεγμένες ποικιλίες αρωματικών, ανθοκομικών και λαχανοκομικών φυτών. Παράγουμε ετήσια εποχιακά φυτά και λίγα επιλεγμένα πολυετή ανθόφυτα. Επιλέγουμε όμορφες ποικιλίες με αντοχή στις καιρικές συνθήκες όσο το δυνατόν προσαρμοσμένες στις Κρητικές καιρικές συνθήκες.

ΕΚΘΕΣΗ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΦΥΤΩΡΙΟ

Flex Header
Centered Header
Addspace Header
Transparent Header

Το όραμα μας - Όμορφα φυτά απαράμιλλης ποιότητας

Εδώ στον Αγρόκηπο προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο στους πελάτες μας. Προσέχουμε την ποιότητα. Με συνέπεια και υπομονή προσπαθούμε να δημιουργούμε το καλύτερο. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους για να δώσουμε το καλύτερο.

Έχετε ερώτηση - Τηλεφωνήστε μας τώρα

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η εταιρία Αγρόκηπος Καλογεράκης είναι μία δυναμική εταιρία πώλησης και διάθεσης σύγχρονων αγροτικών μηχανημάτων, φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων και προιόντων θρέψης. Μία εταιρία με εξειδικευμένο δυναμικό πάνω σε ότι αφορά τον αγρό και τον κήπο .  Υποστηρίζουμε και προωθούμε την βιολογική γεωργία και την αειφόρο ανάπτυξη. Συστήνουμε λύσεις με το ελάχιστο περιβαλλοντολογικό κόστος. Σεβόμαστε τον πλανήτη, σεβόμαστε εσάς. 
© 2021 Κατάστημα Αγρόκηπος . Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.