• +32831029156
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποιοί είμαστε

Η ιστορία ξεκινάει το 1969 όπου ο Δημήτριος Καλογεράκης ξεκινάει μία επιχείρηση πώλησης και επισκευής γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των φημισμένων σκαπτικών ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ θεμελιώνεται η παρουσία του σε κάθε γωνιά της κρήτης. Επιπλέον με την αποκλειστική αντιπροσωπεία στο νομό της περίφημης γερμανικής μάρκας αλυσοπρίονων Sachs-Dolmar επικυρώνεται η αξιοπιστία προσφοράς ποιοτικών μηχανημάτων και εργαλείων. Η ποιότητα του Service που παρέχονταν και η άριστη επισκευή όλων των μηχανημάτων που εμπορευόταν καθιέρωσαν το όνομα ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ σαν μία υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο. Λίγα χρόνια αργότερα η γκάμα των προϊόντων εμπλουτίστηκε με βιομηχανικά, ξενοδοχειακά, ναυτιλιακά και κτηνοτροφικά είδη. Με την πάροδο του χρόνου στο δυναμικό της επιχείρησης μπαίνει ο μεγάλος γιός του ο Γιώργος όπου αναλαμβάνει δυναμικά τον έλεγχο της επιχείρησης. Το κατάστημα εμπλουτίζεται με κάθε λογής μηχάνημα και εργαλείο απευθυνόμενος σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στο Νομό. Με την έλευση και του δεύτερου υιού Γιάννη, Γεωπόνου, το 2006 αποτελεί σταθμός, καθώς διευρύνεται η επιχείρηση με το άνοιγμα υποκαταστήματος στην περιοχή Μυσσιρίων Ρεθύμνης με την νέα επωνυμία ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ. Τα επόμενα χρόνια η εταιρία γνωρίζει τρομακτική ανάπτυξη μπαίνοντας στον χώρο της παραγωγής ανθοκομικών και λαχανοκομικών φυτών. Το φυτώριο μας δημιουργεί φυτά απαράμιλης ποιότητας και ομορφιάς καλύβοντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του μαγαζιού. Αρχές του 2017 γίνεται ενοποιήση των 2 καταστημάτων στα μυσσίρια ρεθύμνου. 
Χειμώνας 2018 - Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την υλοποίηση του οράματος μας. 
Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνεργασία μας.
Γιάννης Δ.Καλογεράκης
Γιάννης Δ.ΚαλογεράκηςΓεωπόνος B.Sc, M.Sc
Εξειδίκευση σε τομείς φυτοπροστασίας, θρέψη φυτών , προτάσεις άρδευσης - παραγωγή ανθοκομικών φυτών και φυτών λαχανοκομίας. Παραγωγή σποροφύτων - Μοσχεύματα ανθοκομικών *Πτυχίο Γεωπονίας στην Σόφια - Βουλγαρία *Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Βιολογική Γεωργία - Aberdeen Σκωτία *Μετεκπαίδευση στο Wageningen - Ολλανδία
Γιώργος Δ.Καλογεράκης
Γιώργος Δ.ΚαλογεράκηςΜηχανικός Γεωργικών Μηχανημάτων και Εργαλείων
Εξειδικευμένος μηχανικός στα μηχανήματα Jonsered, Echo (Πτυχίο παρακολούθησης σεμιναρίων στον αποκλειστικό αντιπρόσωπο Ελλάδας - ECHO Παπαλέξης), Honda, Robin, Agrotechnic, Σκαπτικά Μινώταυρος, Μηχανήματα Δανίας TEXAS κ.α

Εμπιστευθείτε μας σήμερα για ότι αφορά τον αγρό και τον κήπο σας.

Ποιότητα - Συνέπεια - Αξιοπιστία

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η εταιρία Αγρόκηπος Καλογεράκης είναι μία δυναμική εταιρία εμπορίας και διάθεσης σύγχρονων αγροτικών μηχανημάτων, φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων και προιόντων θρέψης. Μία εταιρία με εξειδικευμένο δυναμικό πάνω σε ότι αφορά τον αγρό και τον κήπο .  Υποστηρίζουμε και προωθούμε την βιολογική γεωργία και την αειφόρο ανάπτυξη. Συστήνουμε λύσεις με το ελάχιστο περιβαλλοντολογικό κόστος. 
© 2021 Κατάστημα Αγρόκηπος . Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.