• +32831029156
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Flex Admin

Υπηρεσία κατασκευής και συντήρησης κήπων. Ψεκασμοί Υπηρεσίες Φυτοπροστασίας

Σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργάτη μας Κηποτέχνη-Πιστοποιημένο ψεκαστή, αναλαμβάνουμε την κατασκευή και συντήρηση του κήπου σας. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την μετατροπή του χώρου σε έναν καλαίσθητο κήπο. Αναλαμβάνουμε κήπους για βίλες και ξενοδοχεία, παρτέρια και τεχνοτροπίες πρασίνου σε καφετέριες και γενικότερα χώρους εστίασης. Τοποθετήσεις έτοιμου και συνθετικού - πλαστικού χλοοτάπητα.Παρέχουμε υπηρεσίες φύτευσης, συντήρησης , θεραπείας και αποκατάστασης γκαζόν, καλλωπισμούς φυτών, φυτεύσεις γλαστρών. Επίσης αναλαμβάνουμε ψεκασμούς μικρής και μεγάλης κλίμακας κατά απαίτηση του πελάτη. Εφαρμόζουμε εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά προιόντα και διενεργούμε ψεκασμούς σε ελαιόδεντρα και κάθε λογής φυτικό υλικό.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΗΠΩΝ
garden_320x150.jpg
Κατασκευές κήπων.Υπηρεσίες συντήρησης-φύτευσης-θεραπείας και αποκατάστασης γκαζόν. Καλλωπισμός λουλουδιών. Φυτεύσεις γλαστρών. 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΥ & ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ
Centered Header
Τοποθετήσεις έτοιμου χλοοτάπητα. Τοποθετήσεις πλαστικού - συνθετικού χλοοτάπητα. Προώθηση νέων ποικιλιών για λιγότερο πότισμα και υψηλότερη αντοχή σε ασθένειες.
ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ
Addspace Header
Αναλαμβάνουμε ψεκασμούς μικρής και μεγάλης κλίμακας κατάλληλους για όλους τους κήπους. Εφαρμογή λιπασμάτων, γεωργικών φαρμάκων και ζιζανιοκτόνων. Καθολικοί και δολωματικοί ψεκασμοί σε ελαιόδεντρα.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΤΕΡΙΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
Transparent Header
Κατασκευές κήπων μινιατούρας σε παρτέρια επαγγελματικών χώρων (καφετέριες, ταβέρνες, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία πόλης, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα). Ειδικές τεχνοτροπίες- κατασκευές.

Φροντίζουμε τον αγρό και τον κήπο για ένα καλύτερο-υψηλότερο βιοτικό επίπεδο.

Κάντε εγγραφή τώρα ή τηλεφωνήστε μας για την επόμενη επίσκεψη μας στον χώρο σας.

Κατασκευή κήπου Βίλας - Διαμόρφωση χώρου - Κατασκευή παρτεριών - Τοποθέτηση Γκαζόν

  • Image 1

Τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα σε Βίλες

  • Τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα1

Παρτέρι πρασίνου με τεχνοτροπία

  • Image 1

Δημιουργία μικρού βραχόκηπου+τεχνοτροπία

  • Image 1

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η εταιρία Αγρόκηπος Καλογεράκης είναι μία δυναμική εταιρία εμπορίας και διάθεσης σύγχρονων αγροτικών μηχανημάτων, φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων και προιόντων θρέψης. Μία εταιρία με εξειδικευμένο δυναμικό πάνω σε ότι αφορά τον αγρό και τον κήπο .  Υποστηρίζουμε και προωθούμε την βιολογική γεωργία και την αειφόρο ανάπτυξη. Συστήνουμε λύσεις με το ελάχιστο περιβαλλοντολογικό κόστος. 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας

© 2021 Κατάστημα Αγρόκηπος . Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.