• +32831029156
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Flex Admin

Παραγωγή Ανθοκομικών Φυτών

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως όπως Sakata Ornamentals, Benary, Syngenta, American Takii, Hilverdakooij και άλλες, δημιουργούμε και μεγαλώνουμε φυτά απαράμιλης ποιότητας και ομορφιάς. Διαθέτουμε οργανωμένο σπορείο και ριζωτήριο μοσχευμάτων ανθοκομικών φυτών. 

Παραγωγή Λαχανοκομικών Φυτών

Παράγουμε σπόροφυτα κηπευτικών - Τομάτες, Αγγούρια, Μελιτζάνες, Πιπεριές, Κολοκύθια, Σέλινο, Άνηθος, Μαιντανός, Μαρούλι, Μπρόκολο, Λάχανο, Κουνουπίδι, Αγκινάρα Κρήτης, Πράσο. Επιλέγουμε νόστιμες ποικιλίες για βιολογικές καλλιέργειες.
Flex Admin
Σπορόφυτα Φυτών Λαχανοκομίας
Flex Header
Σπορόφυτα Κηπευτικών
Σπορόφυτα Ετήσιων Λουλουδιών
Centered Header
Φυτώρια Ανθοκομίας - Λουλούδια
Μοσχεύματα Ανθοκομίας
Addspace Header
Παραγωγή και Ανάπτυξη Μοσχευμάτων
Παραγωγή Βιολογικών Κηπευτικών
Transparent Header
Επιλογή νόστιμων ποικιλιών για βιολογική παραγωγή

Παραγωγή Υβριδίων κατά Παραγγελία

Ποιότητα - Συνέπεια - Αξιοπιστία

Συνεργασίες

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η εταιρία Αγρόκηπος Καλογεράκης είναι μία δυναμική εταιρία πώλησης και διάθεσης σύγχρονων αγροτικών μηχανημάτων, φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων και προιόντων θρέψης. Μία εταιρία με εξειδικευμένο δυναμικό πάνω σε ότι αφορά τον αγρό και τον κήπο .  Υποστηρίζουμε και προωθούμε την βιολογική γεωργία και την αειφόρο ανάπτυξη. Συστήνουμε λύσεις με το ελάχιστο περιβαλλοντολογικό κόστος. Σεβόμαστε τον πλανήτη, σεβόμαστε εσάς. 
© 2021 Κατάστημα Αγρόκηπος . Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.