• +32831029156
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Flex Admin

Εξειδικευμένο Συνεργείο

Αναλαμβάνουμε την επισκευή όλων των μηχανημάτων που εμπορευόμαστε. Είμαστε διαπιστευμένοι επισκευαστές στις παρακάτω μάρκες : Ραβδιστικά Agrotechnic , Σκαπτικά Μινώταυρος, Μηχανήματα Echo, Μηχανήματα Jonsered, Μηχανήματα Texas Δανίας, Κινητήρες Honda, και Χορτοκοπτικά SEP. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως. 
Καλύπτουμε με εγγύηση όλα τα μηχανήματα και τους προγραμματιστές άρδευσης που εμπορευόμαστε. Επισκευάζουμε προγραμματιστές Claber, Orbit, Rain, Irritrol. Επισκευάζουμε όλων σχεδόν των ειδών ψεκαστήρες και ψεκαστικά συγκροτήματα.
SERVICE ECHO
ECHO SERVICE ΡΕΘΥΜΝΟ
ECHO SERVICE ΡΕΘΥΜΝΟ
SERVICE JONSERED
Centered Header
JONSERED SERVICE ΡΕΘΥΜΝΟ
SERVICE AGROTECHNIC
Addspace Header
TEXAS SERVICE ΡΕΘΥΜΝΟ
SERVICE TEXAS
Transparent Header
ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ SERVICE ΡΕΘΥΜΝΟ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ - ECHO - JONSERED - AGROTECHNIC - TEXAS - GARLAND - HONDA - SUBARU
ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ ; ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η εταιρία Αγρόκηπος Καλογεράκης είναι μία δυναμική εταιρία εμπορίας και διάθεσης σύγχρονων αγροτικών μηχανημάτων, φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων και προιόντων θρέψης. Μία εταιρία με εξειδικευμένο δυναμικό πάνω σε ότι αφορά τον αγρό και τον κήπο. Υποστηρίζουμε και προωθούμε την βιολογική γεωργία και την αειφόρο ανάπτυξη. Συστήνουμε λύσεις με το ελάχιστο περιβαλλοντολογικό κόστος. 
© 2021 Κατάστημα Αγρόκηπος . Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.